Contactati ne

1xBet România oferă diverse servicii de asistență pentru clienți, oferind o comunicare eficientă prin chat live 24/7, asistență prin e-mail pentru întrebări complexe și asistență telefonică pentru interacțiune directă.

Principalele modalități de comunicare cu 1xBet Romania

Pentru a satisface nevoile și așteptările variate ale clienților săi, 1xBet Romania oferă diverse metode prin care utilizatorii pot iniția comunicarea cu echipa de suport.

Chat online

Serviciul de chat online oferit de 1xBet este disponibil non-stop, asigurând că jucătorii pot primi asistență în orice moment al zilei sau al nopții. Această opțiune este ideală pentru întrebările rapide și problemele care necesită soluții imediate.

Email

Pentru a facilita comunicarea rapidă și eficientă cu utilizatorii săi, 1xBet oferă un serviciu de suport prin email extrem de responsiv. Indiferent de întrebarea sau problema pe care o aveți, echipa de suport este gata să vă asiste. Emailul oficial pentru întrebări generale este [email protected].

Număr de telefon de contact

În plus față de suportul prin email, 1xBet oferă și posibilitatea de a contacta direct serviciul de suport prin intermediul telefonului. Aceasta este o opțiune excelentă pentru situațiile în care aveți nevoie de asistență imediată. Numărul general pentru întrebări este 8 (800) 301 77 89, disponibil non-stop.

Modal top text
Modal bottom text
Modal button text
modal-decor
Rating:
5/5
Aviator Game Bonus
+500% on the first 4 deposits!


© 2024 Festivalulinimilor.ro Toate drepturile rezervate. Amintiți-vă să jucați responsabil. 18+