Program de afiliere

Alăturați-vă programului de afiliere 1xBet și beneficiați de o strategie profitabilă pentru a face bani în pariuri sportive, fără a fi nevoie să pariați dumneavoastră. Oferind termeni de parteneriat flexibili și suport complet, vă oferim toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a prospera în domeniul pariurilor.

Bine ați venit în programul de afiliere 1xBet, o poartă către universul pariurilor sportive, unde oricine are șansa de a deveni un partener de succes, câștigând bani fără a fi necesar să participe direct la pariuri. Acesta este programul nostru de afiliere, destinat să ofere partenerilor cele mai bune condiții de colaborare și toate instrumentele necesare pentru a atinge rezultate remarcabile. A fi partener cu 1xBet nu este doar o oportunitate de a câștiga, este o șansă de a face parte dintr-un jucător mare și respectat pe piața pariurilor sportive.

Modalități de Colaborare

Programul nostru de afiliere oferă diferite modele de venit, fiecare cu caracteristicile și avantajele sale proprii. Explorați modelele cheie de mai jos pentru a alege cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

ModelDetalii
CPAModelul în care partenerii sunt recompensați pentru fiecare utilizator activ care completează o acțiune specifică, cum ar fi efectuarea primului depozit.
RevSharePartenerul câștigă un procent din venitul generat de utilizatorii atrași de partener.
Model HibridUn model combinat care include atât CPA, cât și RevShare, oferind partenerilor oportunități flexibile de a câștiga.

Înregistrare

Pentru a începe colaborarea cu 1xBet, urmați acești pași:

Plăți

Programul de afiliere 1xBet oferă plăți transparente și punctuale. Condițiile de primire a veniturilor sunt simple și clare, iar plățile sunt efectuate regulat. Mai jos este prezentată o tabelă cu ratele comisionului:

Venituri nete generateRata de comision
RON 7,501 – €15,00025%
RON 15,001 – €30,00030%
RON 30,001 – €50,00035%
RON 50,001 – €100,00040%

Suport 1xBet

Echipa noastră de suport este întotdeauna gata să vă asigure succesul, pregătită să ajute cu orice întrebări. Fie că sunt probleme tehnice sau întrebări legate de marketing, serviciul nostru de suport va oferi asistență rapidă și calificată.

De asemenea, avem o bază vastă de cunoștințe, unde puteți găsi răspunsuri la întrebări frecvente, accelerând astfel procesul de rezolvare a problemelor. Prețuim timpul dumneavoastră și ne străduim să oferim feedback cât mai rapid posibil.

Concluzie

Colaborarea cu 1xBet nu este doar profitabilă, ci și practică. Ne străduim să creăm cele mai bune condiții pentru partenerii noștri, urmărind o colaborare productivă care să contribuie la creșterea reciprocă.

Alăturați-vă 1xBet chiar acum și începeți să vă construiți povestea de succes într-unul dintre cele mai prestigioase programe de afiliere de pe piața pariurilor sportive din România!

Modal top text
Modal bottom text
Modal button text
modal-decor
Rating:
5/5
Aviator Game Bonus
+500% on the first 4 deposits!


© 2024 Festivalulinimilor.ro Toate drepturile rezervate. Amintiți-vă să jucați responsabil. 18+